Trapper artic mountain bushcraft cursus 2017/2018

Periode
Wij verzorgen deze vakantie in de maanden   Maart April 2017

 

Beschrijving
De trapper bushcraft winter cursus biedt  je de mogelijkheid om de basis beginselen van bushcraft die je wellicht geleerd hebt in de basic bushcraft cursus, of trapperbushcraft of door zelfstudie in praktijk te brengen tijdens deze 7 daagse cursus / wintertrekking. Tijdens deze articbushcraft cursus komen  alle basis aspecten van bushcraft, en Sameh- overlevingstechnieken  in winterse omstandigheden aanbod. Vuurmaken op verschillende manieren,  ijsvissen en vallen zetten, koken op houtvuur,  outdoorcooking ,  EHBO, spoorzoeken in de sneeuw en je omgeving lezen, verplaatsen op sneeuwschoenen en langlaufers, shelterbouw, materiaalgebruik, wapens en jachtmiddelen, en wilderness etiquette.

Het verschil met andere cursussen is dat er nu bijna geen voedsel meer te vinden is, en je dus leeft van een basispakket van voeding dat mee gaat tijdens de trekking, en wat je aanvult met wat je vangt/ vist uit de natuur.

Pittige, maar prachtige cursus/ wintertrekking, omdat je nu echt leeft van en in de natuur onder extreme omstandigheden! Geduld, improvisatie en doorzettingsvermogen worden hier getest!Beslist een unieke, uitdagende en spannende bushcraft ervaring! Niet geschikt voor beginners! Alle materialen gaan mee in de rugzak, en per dag wordt er tussen de 5 a 15 km op langlaufers of sneeuwschoenen gelopen met pulka afhankelijk van de sneeuwcondities!
Accommodatie
Verblijf in laplandtenten met kachel,zelfgebouwde shelters en onze Rendeer wildernis cabin!

Deelnemers
Minimaal aantal deelnemers 4
Max aantal deelnemers 8

Prijs
SEK  8750,-  per volwassenen
Prive cursus; SEK 9750,- met minimaal 2 personen.

Wat is inbegrepen?
Alle maaltijden, visvergunningen, guiding, transport in Jämtland.
Gebruik materialen mes, bijl, zaag, slaapzak, matras, rendiervel, hoofdlamp, cursusmateriaal, langlaufers, sneeuwschoenen.

Instructeurs
 Sander, Marcus , Geerd

klik hier en reserveer nu je vakantie!

Arctic-Buschcraft-trapper-Davajtrekking-zweden

Arctic-Buschcraft-trapper-Davajtrekking-zweden

Arctic-Buschcraft-trapper-Davajtrekking-zweden

Arctic-Buschcraft-trapper-Davajtrekking-zweden

Arctic-Buschcraft-trapper-Davajtrekking-zweden

hondeslee-bushcraft-vakantie-Davajtrekking-zweden