Contact

DA VAJ Northern Bushcraft & Trekking is in 1994 opgericht door Geerd de Koning. De Ardennen, Canada, Amerika & Scandinavie zijn het speel-terrein van Davaj ! Sinds 2004 is het bedrijf in Zweden gevestigd. En worden alle bushcraft & camp-craft cursussen, kano,- sledenhonden,- scooter,- en sneeuwschoen -trekkings van hieruit georganiseerd.

Lodges
Wij hebben op diverse unieke lokaties lodges gebouwd van waaruit we werken. Direct aan het meer gelegen biedt  de Bear lodge plaats aan 8 personen en de Lynx lodge,die iets kleiner is, biedt plaats aan 6 personen. Na een dag buiten, ervaren, ontdekken en genieten is het prima vertoeven in de nieuwe lodges!

De prachtige natuur in Zweden
Loulou, Geerd & hun zoon Sirah  wonen midden in de prachtige natuur van Zweden. Omgeven door glasheldere meren, uitgestrekte naaldwouden en de boeiende bergwereld op korte afstand. Geerd neemt zijn gasten mee op zijn zwerftochten en probeert inzicht te geven in het leven in de natuur en de plaats van de mens in de natuur. Hij laat je de natuur zien, ruiken, horen, proeven en voelen. Elk jaargetijde heeft zijn geheimen en het is prachtig om die te ontdekken. Al op jonge leeftijd was Geerd geboeid door survival en het leven in de natuur. Zijn eerste survivaltocht organiseerde hij toen hij 18 jaar was. Tijdens de tochten in Canada, Amerika en Scandinavie stond bushcraft en camp- craft altijd centraal. Later is daar vision quest bijgekomen, om balans te brengen tussen  bushcraft-vaardigheden en het ”zijn” als mens. De drang om te ontdekken en vrijheid te ervaren is er nog steeds, hier in ons’ gebied is dat mogelijk. Bush-craft, camp-craft, jagen en vissen vormen nog een onderdeel van het dagelijkse leven in Norrland. Loulou, Geerd & Sirah willen deze manier van leven graag met de gasten delen en laten ervaren! Wij noemen het Nature Wellness!

Voor meer informatie kunt altijd u contact met ons opnemen.
Geerd de Koning
Loulou Galarraga

E-mail: davajbushcraft@gmail.com

of via Facebook davajtrekking.nl

Telefoon:
Tel: 0046702944566

 

Foto’s op deze site zijn eigendom van Davajtrekking.
het is niet toegestaan deze foto’s zonder toestemming van Davajtrekking te gebuiken.

Privacy
De door ons verzamelde gegevens zoals (e-mail) adressen en andere persoonlijke gegevens worden uitsluitend binnen Davaj gebruikt om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.