Sneeuwscooter Xpedition 2017

DSC_2045Periode
Wij verzorgen deze vakantie in de  winter  2017/ 2018

Omschrijving


 Unieke 3 daagse scootertrekking met  eigen sneeuwscooter en gids . Deze sneeuwscootertrekking start in het DAVAJ-TREKKING  base camp in Gällö of in de Reindeer cabin in de bergen. Afhankelijk van het weer en de hoeveelheid sneeuw!!
Vanaf daar rijden we in 3 dagen een schitterende tocht in het betoverende berglandschap van Jämtland.
Samen met de Nederlandse en Engelse gidsen wordt er afhankelijk van het traject en weersomstandigheden per dag tussen de 100 en 150 km gereden. Er wordt overnacht in onze gezellige REINDEER  wilderniscabin (  authentieke blokhut met kachel, bedden en keuken).  Deze cabin ligt op de grens van het Åradalen natuurreservaat, ontmoeting met rendieren of elanden horen beslist tot de mogelijkheid! In de Reindeer cabin  wordt elke avond een heerlijke maaltijd bereidt. Outdoorcooking in optima forma! Ook kan je er genieten van de sauna  onder een adembenemende sterrenhemel. Als het niet te koud is kan er ook geslapen worden in de laplandtent met kachel.
Deze  Xpedition is beslist geen saaie luiervakantie maar een unieke beleving vol avontuur en uitdaging! Kom en beleef het zelf!!!
Deze tocht is uitermate geschikt als teambuilding of incentive! OP de laatste dag mogelijkheid om per heli terug te vliegen!

Accommodatie
Lynx en Bear Lodge beide voorzien van sauna en hottub. Wilderniscabin en, laplandtenten.

Deelnemers
Min aantal deelnemers 4 personen
Max aantal deelnemers 6 personen

Prijs
SEK  8875,-  per persoon

Wat is inbegrepen ?
Dit is dag 1 en 5 aankomst en vertrek.
3 dagen rijden met eigen scooter, gebruik van helm en overall.
Alle maaltijden exclusief alcoholische dranken.
Verblijf in de Bear of Lynx Lodge op dag 1 en 5
Dag 2,3,4 in wildernis -cabin of tent.
Vervoer van en naar luchthaven of treinstation.